Ο χάρτης με τους θερμαινόμενους χώρους της Αττικής – Διευθύνσεις, τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας

Οι δήμοι της Αττικης και των νήσων Σαρωνικού έχουν ανοιξει θερμαινόμενους χώρους για τους ανθρώπους που δεν έχουν θέρμανση στο σπίτι τους και χρειάζονται χώρο να ζεσταθούν ή και ειναι πιθανόν άστεγοι.

Οι περισσότεροι χώροι  δυστυχως κλείνουν στις 8 το βράδυ, οπότε και αρχιζει το πολυ κρύο, αλλά μερικοι αρμοδιοι έχουν την ανθρωπιά να  φροντιζουν να λειτουργουν οι χώροι σε 24ωρη βάση.

Μπορείτε να πάτε στο χάρτη της περιφέρειας, να κάνετε κλικ στην περιοχή που σας ενδιαφέρει στην Αττικη (νότιο η κεντρικό τομέα, ή ανατολικό κ.ο.κ.)  Εν συνεχεία σας βγάζει με διαφορετικό χρώμα κάθε χώρο ανάλογα με το δήμο στον οποίο ανήκει. Κάνοντας κλικ στα εικονίδια του χάρτη που σας ενδιαφέρουν λογω γειτνίασης,  βλέπετε διεύθυνση, τηλέφωνο και ώρες λειτουργίας. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον ανήμπορο άνθρωπο στη γειτονιά σας ή για αλλοδαπό αστεγο, μπορείτε να τηλεφωνήσετε για να μάθετε ώρες λειτουργίας στην περίπτωση που αυτες δεν αναγράφονται και να τον ενημερώσετε με ακριβεια, ώστε να ξέρει κι εκεινος αν θα έχει κατάλυμα για τη νυχτα ή όχι.

Μορείτε να δείτε το χάρτη εδώ

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here