Ο Μπαρτολίνι για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα

Μπορεί ο ίδιος να μην πέρασε τις σκληρές στιγμές που βίωσαν άλλοι συμπατριώτες του στην Αργεντινή την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης, λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι ένιωσε στην καθημερινότητά του τις δυσκολίες του κόσμου στη χώρα του, αλλά και τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, περιέγραψε την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο απλός πολίτης στην Ελλάδα, τονίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για μία φανταστική χώρα.

«Η Ελλάδα είναι φανταστική, έχει ιστορία, παραλίες. Έχει πολλά μέρη, απίστευτα. Όσον αφορά στην κρίση εκεί, μπορείς να βγάλεις από την τράπεζα μόνο 420 ευρώ την εβδομάδα. Στις τράπεζες υπάρχουν 100 άτομα στην ουρά για να βγάλουν χρήμα», δήλωσε.

Ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι ήρθε στην Ελλάδα στο ξεκίνημα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, το καλοκαίρι του 2009 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Έπαιξε πέντε σεζόν στους Αρκάδες και από τον Αύγουστο του 2014 αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηρακλή. 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here