Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος έγινε ξενοδόχος στη Δημητσάνα

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, άφησε οριστικά το ρόλο του πολιτικού και έγινε..ξενοδόχος στο χωριό του, τη Δημητσάνα, την οποία επιθυμεί να εξελίξει σε διεθνές τουριστικό θέρετρο. 

Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με τη Real News, πέτυχε πριν από λίγες ημέρες να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης ενός εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο του χωριού. Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίοι όμως είχαν κηρυχθεί άγονοι. Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο Δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός…» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real news, ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Πηγή: Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος επιστρέφει στο χωριό του και ανοίγει ξενοδοχείο [εικόνα] | iefimerida.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here