Ο Απόστολος Γκλέτσος για το θάνατο και τους φρικτούς πόνους που πέρασε

«Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος σε τηλεοπτικη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με την υγεία του.

«Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο.  Ούτε στον εχθρο σου. Τρεις φορές το πέρασα. Το έμφραγμα ειναι τα υδραυλικά της καρδιάς, εγώ είχα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Τώρα δόξα τω Θεώ η καρδιά μας λειτουργεί καλά. Να ακούτε τους γιατρούς σας. Να παίρνετε τα φάρμακά σας. Εγώ νομιζω ό,τι όντως αυτό που δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.»

Για την κακοήθεια στο στομάχι, είπε:

«Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους, τρελούς πόνους,  Έκανα θεραπείες, οχι χειρουργείο. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε. Πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα. Αλλά είμαι εφτάψυχος.»

«Για εμένα το ζήτημα δεν ειναι να χαλαρώσω, το μήνυμα ειναι ότι οι αρρώστιες με ξεκουρασαν για να ξαναβάλω μπρος. Θα χαλαρώσω μετά τα 60. Πάω σε μοναστηρια, μου αρέσει. Οχι όμως για να μονάσω. Προτιμώ το διάβασμα. Θέλω να μαθαινω πράγματα. Για να προετοιμάζομαι όταν γεράσω σιγά-σιγά και για τη μετάβαση, αν προλάβω και δεν με προλάβει. Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι το θέμα. Για εκεινον που τη βιωνει δεν είναι τιποτα. Ρώταγα τον πατέρα μου, οι δυο μας είμασταν,  την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, δευτερόλεπτα πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; ξερεις γιατι σε ρωτάω, «Φοβάσαι;» «Όχι ρε, μια χαρά…» μου είπε  γελώντας και έφυγε…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here