Ο Αλαφούζος θεωρεί ηθικό αυτουργό της βομβιστικής επίθεσης όποιον έχει βρίσει τον ΣΚΑΙ….Δηλαδή την κυβέρνηση!

 

Στην απίστευτη δήλωση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  είναι ο ηθικός αυτουργός για την βομβιστική επίθεση στον Σκάι, εκστόμισε ο ιδιοκτήτης του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος. Καμία αιδώς. Ολα στο βωμό των μικροπολιτικών επιδιώξεων.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.»

Αυτή είναι η πολυφωνικη και  «δημοκρατικη» ερμηνεια του Αλαφούζου για την τοποθέτηση της βομβας  -ότι όποιος σε καταγγέλλει για fake news ή παραπληροφόρηση και προπαγάνδα, είναι ηθικος αυτουργός για οιαδήποτε επίθεση δεχτείς….

Οπότε να συμπεράνουμε κι εμείς οτι οταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ ασκουν δριμυτάτη κριτικη σε πολιτικους και ομαδες επισης τους στοχοποιούν και άρα είναι ηθική αυτουργοί για οτιδήποτε ήθελε προκύψει στο μέλλον. Δεν έχει πάτο η έμμεση λογοκρισία όταν αρχίζει, είτε απευθύνεται σε κυβερνητικά είτε σε αντικυβερνητικά ΜΜΕ

Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ η Αστυνομια θεωρεί ότι οι βόμβες αλλά και τα τηλεφωνήματα έγιναν απο δυο διαφορετικους άνδρες, οι πλαστές ταυτότητες των οποίων βρέθηκαν σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας περσι το Νοέμβριο. Οι ταυτότητες βρέθηκαν, αλλά οι άνδρες δεν ταυτοποιήθηκαν. Εφεραν τα επίθετα Τριαντόπουλος και Παπαδόπουλος σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων  Το  σπίτι αυτό  είχε ενοικιαστεί με τα στοιχεία «Δημήτρης Παναγούλιας» και το συνέδεσαν τότε με το σπίτι της Πώλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν επίσης ότι τουλάχιστον τρεις συμμετειχαν άμεσα στην ενέργεια -ο οδηγός, ο συνοδηγός του καμμένου ΙΧ και ένα τριτο άτομο που τοποθέτησε την βομβα. Πιθανολογουν ότι συμμετείχαν και άλλοι 4, δηλαδή συνολικά επτά.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται  και σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκαν οι δράστες μόλις έκαψαν το πρώτο όχημα διαφυγής τους, στα Ανω Πετράλωνα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here