Ο Αδωνις απειλεί δημόσια δημοσιογράφο με..ισόβια για το σκάνδαλο Νovartis!

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας. Το γεγονός αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να απειλεί δημόσια, με αναρτήσεις του, δημοσιογράφους όταν θα αποκτήσει εξουσία και μάλιστα να μιλά για ισόβια κάθειρξη!

Την αποκάλυψη έκανε ο Κ. Βαξεβάνης, στον οποίο απαντώντας, ο αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη,  εκτός του ότι αποκαλεί συνωμοσία το σκάνδαλο Novartis, να λέει ότι κάτι έχουν πιάσει τα αυτιά του για δική του εμπλοκή και πως όταν γίνουν κυβέρνηση και καλέσουν χωρίς προστασία τους μάρτυρες για να τους ρωτήσουν ποιοί τους έβαλαν, εύχεται να μην πουν το όνομά του, γιατί κινδυνεύει με ισόβια!!!

Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων της Δεξιάς, που βιάζονται να έρθουν στην εξουσία. Ο κ.Γεωργιάδης μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει, αλλά δεν μπορεί να απειλεί και να εκβιάζει δημόσια δημοσιογράφους για τα όποια δημοσιεύματά τους. Για αυτά μπορεί να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του. Τέτοια δικαιώματα δεν είναι η άμεση ή έμμεση απειλή. Ο κ. Γεωργιάδης υπερέβη το ρόλο και την εξουσία του ως δημόσιο πρόσωπο. Την καταχράστηκε. Κάποιοι οφείλουν να τον ανακαλέσουν στη τάξη. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here