Ο Λούκα Αντέι σε πρώτο πλάνο, ο Καρέλης στο Βέλγιο για να υπογράψει στη Γκενκ

Εξελίξεις στο θέμα του στόπερ στον Παναθηναϊκό, αφού μετά τα διαφαινόμενα ναυάγια στις υποθέσεις των Ερτό, Σίμιτς και Εβαντζελίστα, ο Στραματσόνι εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου άσου της Σασουόλο Λούκα Αντέι. Το πιο πιθανό, είναι να αποκτηθεί ο νεαρός Ιταλός, αρχικά ως δανεικός για ενάμιση χρόνο, με οψιόν αγοράς, η οποία θα ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

Σχετικά με τον Νίκο Καρέλη, ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή του «τριφυλλιού» στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με την Καλλονή, αφού θα ταξιδέψει στο Βέλγιο προκειμένου να περάσει από τα προβλεπόμενα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Γκενκ.

Ο Καρέλης θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2019 και για κάθε χρόνο θα λαμβάνει 500.000 ευρώ, δηλαδή τα τετραπλάσια σχεδόν από όσα έπαιρνε στο τριφύλλι. Ο σύλλογος από την άλλη, θα βάλει στα ταμεία του 2.500.000 ευρώ τα οποία θα αυξηθούν κατά 1.000.000 ακόμη, αν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει ένα ορισμένο αριθμό συμμετοχών και γκολ, ενώ σε μελλοντική πώληση του από την Γκενκ σε άλλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει το 20% του συνολικού ποσού.

Επιπλέον δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, αφού ο Στραματσόνι θεωρεί πως οι Μπεργκ, Πέτριτς και Μαμούτε επαρκούν για να καλύψουν τη θέση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here