ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς διαψεύδουν ΕΟΚ: Ο Γ. Αντετοκούμπο είναι τραυματίας

Σε ανοικτή κόντρα μεταξύ ΕΟΚ και ΝΒΑ-Μιλγουόκι Μπακς εξελίσσεται η υπόθεση του Γ. Αντετοκούμπο. Με κοινή τους δήλωση, το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς, διέψευσαν τους ισχυρισμούς της ΕΟΚ ότι υπήρχε εξαρχής οργανωμένο σχέδιο για να μην συμμετάσχει ο Γ. Αντετοκούμπο στο Ευρωμπάσκετ.

«Το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς ακολούθησαν το απαιτούμενο πρωτόκολλο που προβλέπεται στη συμφωνία του ΝΒΑ με τη FIBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό που έχει επιβεβαιωθεί μέσω πολλαπλών εξετάσεων και κάθε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα οι Μπακς εξέδωσαν, διά του τζένεραλ μάνατζέρ τους, νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται με περισσότερες λεπτομέρειες στο ιστορικό της υπόθεσης τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Κίνα ο υπεύθυνος ενδυνάμωσης της ομάδας υπέβαλε τον Γιάννη να κάνει μια σειρά ασκήσεων για να αξιολογήσει το γόνατό του και ανέφερε ότι εξακολουθούσε να παρουσιάζει σημαντικό πόνο σε βασικές κινήσεις. Όπως επισημαίνει η ομάδα του ΝΒΑ μετά την εξέταση της σχετικής έκθεσης που υποβλήθηκε, ο γιατρός των Μπακς  συνέστησε στον Γιάννη να σταματήσει να αγωνίζεται λόγω του επαναλαμβανόμενου πόνου στο γόνατο. Αντίθετα, όπως αναφέρεται, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στις ΗΠΑ για περαιτέρω αξιολόγηση και για να ξεκινήσει ένα δομημένο, καθημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here