Ντροπή: Ο Αθανασίου δεν έδινε τον λόγο επί προσωπικού στον Παύλο Πολάκη!

Ένταση επικράτησε στη Βουλή την Τετάρτη, με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, να ζητά τον λόγο επί προσωπικού από τον προεδρεύοντα της διαδικασίας, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος αρνήθηκε να του τον παραχωρήσει.

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος προχώρησε σε σχολιασμό της τοποθέτησης που έκανε από το βήμα της Βουλής την Τρίτη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όντας στην αίθουσα εκείνη την ώρα, ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού από τον Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος απέρριψε το αίτημα του Παύλου Πολάκη επικαλούμενος το άρθρο 68 του κανονισμού της Βουλής, προκαλώντας την οργή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το άρθρο που είπες δεν υπάρχει. Είσαι ψεύτης, αυτό που κάνετε είναι παρακμή», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Να σημειωθεί ότι κατά την ομιλία του Παύλου Πολάκη την Τρίτη στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής προεδρεύων της συνεδρίασης ήταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here