Ντοκουμέντο: Φωτογραφία του μακελάρη του Μάντσεστερ

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του Σαμάν Αμπέντι, ο οποίος απεικονίζεται ελάχιστα λεπτά πριν αιματοκυλίσει τον συναυλιακό χώρο του Manchester Arena μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, την περασμένη Δευτέρα.

Οι αρχές κάνουν τώρα έκκληση προς το κοινό να καταθέσει περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη, αναγνωρίζοντας τον από τις φωτογραφίες αυτές.

Στις εικόνες βλέπουμε τον ισλαμιστή δολοφόνο λίγα λεπτά προτού πυροδοτήσει τα εκρηκτικά σκορπώντας τον θάνατο, έξω από τον συναυλιακό χώρο, την ώρα που έβγαιναν κυρίως ανήλικα παιδιά και γονείς τους.

Ο δράστης καταγράφεται να φορά ένα μαύρο τζάκετ, καπέλο και έχει στην πλάτη ένα σακίδιο backpack. Οι φωτογραφίες είναι από τον ανελκυστήρα που οδηγεί στα εκδοτήρια του Manchester Arena, όπου και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ζητά περισσότερες πληροφορίες από ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν δει τον Αμπέντι, και συνεργούς του. Στα καρέ έχουν σβηστεί τα πρόσωπα ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα στον δολοφόνο για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Άλλωστε, πρόκειται ενδεχομένως για μερικά από τα 22 θύματα που έχασαν τη ζωή τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here