Ντιλιβεράς παρίστανε τον σωματοφύλακα του Τσίπρα

Ανδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων εντόπισαν στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας έναν άνδρα που δηλωσε ότι ήταν εκεί για να διευκολύνει, όπως είπε, την ασφαλή μετάβαση του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Αλβανικής υπηκοότητας 28χρονος, ηταν ντιλιβεράς και είπε στους τροχονόμους που έκαναν ρύθμιση κυκλοφορίας στην λεωφόρο Κηφισίας ότι είναι αποσπασμένος στην ασφάλεια του πρωθυπουργού και πως βρισκόταν εκεί για να φροντίσει για την ασφαλή μετάβαση του κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα παρενέβη κατά την διάρκεια διένεξης ενός άνδρα της Τροχαίας με οδηγό ΙΧ, επιπλήττοντας τον οδηγό, ότι εάν δεν συμμορφωνόταν θα αναγκαζόταν να τον συλλάβει.

Ο τροχονόμος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την Ασφάλεια Αμπελοκήπων δίνοντας την περιγραφή του νεαρού άνδρα και έτσι δόθηκε εντολή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Μάλιστα τον 28χρονο εντόπισε η διοικήτρια του Τ.Α Αμπελοκήπων, καθώς περνούσε από το σημείο και είδε εναν άνδρα με τα περιγραφομενα χαρακτηριστικα

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν, εκείνος τράπηκε σε φυγή. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ένας αστυνομικός κατάφερε και απέσπασε το τσαντάκι του 28χρονου το οποίο περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με μεταλλικά σφαιρίδια, μια αληθινή αστυνομική ταυτότητα που ανήκει σε αστυφύλακα ο οποίος είχε δηλώσει την απώλεια της το 2016, χειροπέδες και έναν ασύρματο I-Com ο οποίος ήταν ρυθμισμένος στη συχνότητα του καναλιού του κέντρου της Ασφάλειας Αθηνών.

Μέσα στο τσαντάκι του υπήρχαν ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού του και τα κλειδιά από το μηχανάκι του, το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη περιοχή χωρίς πινακίδες. Με την συνδρομή εισαγγελέα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα. Μέσα στο διαμέρισμα του βρέθηκαν:

Μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες ταυτότητας με αστυνομική στολή, κλειδιά από χειροπέδες, ένα πηλήκιο αστυφύλακα, ένα πορτοφόλι με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέντε κινητά τηλέφωνα και τσαντάκια που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον οπλισμό τους καθώς και τα κλειδιά από τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα του, μάρκας Mercedes SLK και Jeep Cherokee.

Ο 28χρονος κατά την σύλληψη του προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς για τα ευρήματα που εντόπισαν στο σπίτι του, λέγοντας τους ότι μεγάλο του όνειρο, ήταν να γίνει αστυνομικός, πλην ομως το θέμα διερευνάται κατά πόσον ήταν αφελής με -ας πούμε- μεγάλες προσδοκίες ή αν κρύβεται απο πισω κάτι σοβαρότερο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here