Νοvartis: Στη Βουλή η δικογραφία κατά Λοβέρδου για δωροδοκία-Κατάχρηση εξουσίας καταγγέλλει ο πρώην υπουργός

Στη Βουλή, με καθυστέρηση κάποιων ημερών, έφτασε τη δικογραφία κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.Η Εισαγγελία Διαφθοράς ζητά την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να του ασκήσει ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Απειλές Λοβέρδου

Ο Αν. Λοβέρδος, εξαπολύει νέες απειλές κατά των εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση. «Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας» σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο: «Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν!», αναφορά που «φωτογραφίζει» τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν!

Δεν έχω ανάγκη και δεν θα χρησιμοποιήσω κανένα απολύτως υπουργικό προνόμιο και καμία κοινοβουλευτική ασυλία.

Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Και τούτο γιατί η ένδεια της «δικογραφίας» που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του «ξεπλύματος» αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας. Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here