Νικολούδης: Δεν γνωρίζω αν έγινε ή δεν έγινε παρέμβαση στην υπόθεση Μητρόπουλου

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου, ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Νικολούδης σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως ισχυρίσθηκε ο κ. Μητρόπουλος, από το βήμα της πανελλαδικής Συνδιάσκεψης την Κυριακή, ο αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση της διαφθοράς Π. Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως στέλεχος της κυβέρνησης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα να στείλει φάκελο στη Βουλή για άρση ασυλίας.

«Ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση», αναφέρει το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Νικολούδη εκδίδεται λίγες ώρες μετά τις αναφορές του Αλέξη Μητρόπουλου με την επίκληση του ονόματος του κ. Νικολούδη ως του προσώπου που γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα να διαβιβάσει φάκελο αίτησης άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here