Αυτές είναι οι δύο απειλητικές επιστολές που έστειλαν στον Ν.Κοτζιά

Με δυο επιστολές -μία δακτυλογραφημένη και μία χειρόγραφη- και ένα τηλεφώνημα απείλησαν τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με δημοσιευμα του «Εθνους»,  τις  επιστολές  άνοιξε ο ίδιος ο Νίκος Κοτζιάς. Οι οι άγνωστοι παροτρύνουν τα σώματα ασφαλείας και το στράτευμα να μπουν στο Κοινοβούλιο κια να τους καθαρίσουν όλους.

Η πρώτη επιστολή  έφτασε την περασμένη Τρίτη με κοινοποίηση στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εθνικής Αμυνας και Παιδείας .

Το κείμενο είναι το εξής:

«Εσείς οι 300 άχρηστοι, οι ανθέλληνες, οι προδότες (εκτός βέβαια ορισμένων που μετριούνται στα δάχτυλα) σας προειδοποιούμε χωρίς πολυλογίες: Οσοι από εσάς αισθάνονται ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ. Αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα μόνον: Θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στα Σώματα Ασφαλείας και το Στράτευμα: Μην υπακούτε στις εντολές τους μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ» καταλήγει η επιστολή.

Στην κορυφή της σελίδας οι άγνωστοι έγραψαν τα ονόματα τριών Μακεδονομάχων, του Παύλου Μελά, του Καπετάν Αγρα και του Γκόνο Γιώτα.

Το δεύτερο σημείωμα έφτασε στα χέρια του Υπουργού το απόγευμα της Πέμπτης. Ο άγνωστος έγραψε με μαύρο στυλό:

«3 ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ: ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ».

Την ίδια όμως ημέρα, λίγη ώρα νωρίτερα, η γραμματέας του Υπουργού δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο ο όποιος την προειδοποίησε: «Πες τον Κοτζιά να καθήσει καλά γιατί θα φάει πολύ ξύλο». Η γραμματέας πρόλαβε και σημείωσε τον αριθμό της κλήσης και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές είναι πολύ κοντά στο να εντοπίσουν την ταυτότητα του δράστη.

Πηγή: Έθνος

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here