ΝΕΡΙΤ οριστικά τέλος. Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, ξανα-εκπέμπει η ΕΡΤ

 

Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ εκπνέει στις 5.59 το πρωί της Πέμπτης. Από τις 6 το πρωί επιστρέφει στις οθόνες μας η EΡΤ. Η Δημόια Ραδιοτηλεόραση θα ξαναεκπέμψει σε πλήρη λειτουργία  ενώ θα ξανακουσθεί στα ερτζιανά από όλους τους σταθμούς της ΕΡΑ (ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΡΙΤΟ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και τα περιφερειακά κανάλια.

Στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται στις 20:00 συναυλία, με γνωστούς καλλιτέχνες (Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Ζιώγαλας κ.ά) η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Η ΕΡΤ3 θα επαναλειτουργήσει σε λίγες ημέρες λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν από τις 06.30 το πρωί και ακολουθούν μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00.

Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο. Ακολουθεί νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.

Την Πέμπτη, στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας».

Το άνοιγμα της ΕΡΤ χαιρέτισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Αντιρρήσεις της για τις διαδικασίες επαναλειτουργίας της ΕΡΤ έχει εκφράσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία αύριο στις 19:00 καλεί σε συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here