Νεοναζί βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη

«Νεοναζί» βανδάλισαν το βράδυ της Τετάρτης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη «αναγράφοντας τα αιματοβαμμένα σύμβολα τους καθώς και συνθήματα για την Μακεδονία», καταγγέλλει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης.

«Η Οργάνωση Μελών Νέας Σμύρνης καταδικάζει την παραπάνω ενέργεια και δηλώνει ότι οι πρακτικές των νεοναζί δεν αγγίζουν και δεν τρομοκρατούν την Αριστερά» τονίζει.

«Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις και τους προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τους νεοναζί που σπέρνουν το μίσος, το ρατσισμό και τη βία στις γειτονιές μας»,  υπογραμμίζει σε σχετική της ανακοίνωση, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έτσι αντιλαμβάνονται τον πατριωτισμό οι θρασύδειλοι ακροδεξιοί νοσταλγοί της σβάστικας που καταδυνάστευσε και αιματοκύλησε τους λαούς της Ευρώπης, την Ελλάδα αλλά και την Μακεδονία ειδικά. Είναι ακριβώς οι πολιτικοί απόγονοι εκείνων που παρέδωσαν την Μακεδονία στους ναζί και μετά στους Βουλγάρους, και τώρα κατηγορούν εμάς που προασπιζόμαστε τα εθνικά συμφέροντα. Μετά λοιπόν την επίθεση στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου ήρθε και η σειρά της δικής μας πόλης από τους άθλιους εργολάβους πατριωτισμού.
Ηθικοί αυτουργοί όσοι μιλούν για προδότες και προδοσία στην Ελληνική Βουλή με αφορμή τη συζήτηση και τις αποφάσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Φαίνεται δε ακόμη, ότι και οι αντιφασιστικές μας εκδηλώσεις ενοχλούν ιδιαίτερα», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση,

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here