Νέο βίντεο φρίκης της ΙSIS, δείχνει κατασκόπους σε κλουβί, να πνίγονται σε πισίνα

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος αποτυπώνει τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών. Δείχνει την εκτέλεση 16 ανδρών που παρουσιάζονται ως «κατάσκοποι» και μερικοί από τους οποίους πεθαίνουν από πνιγμό μέσα σε ένα κλουβί που βυθίζεται σε πισίνα.

Το βίντεο διάρκειας 7 λεπτών και 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς δικτυακούς τόπους από τον κλάδο του ΙΚ της επαρχίας Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Μοσούλη.

Στο βίντεο παρουσιάζονται 16 «κατάσκοποι» με πορτοκαλί στολές, οι οποίοι λένε τα ονόματά τους και μιλούν για λίγο στην κάμερα. Εκτελούνται σε τρεις ομάδες, με μεθόδους που το Ισλαμικό Κράτος δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ως τώρα δημοσίως.

Πέντε άνδρες κλειδώνονται μέσα σε ένα ατσάλινο κλουβί, το οποίο ανυψώνεται από το έδαφος για να βυθισθεί μέσα σε μια μεγάλη πισίνα, όπου ο πνιγμός τους κινηματογραφείται από δύο αμφίβιες κάμερες που είναι κρεμασμένες από τα κάγκελα.

Μια άλλη ομάδα τεσσάρων ανδρών κλείνεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο καταστρέφεται με βολή από ρουκετοβόλο. Άλλοι επτά «κατάσκοποι» αποκεφαλίζονται από την έκρηξη ενός καλωδίου που συνδέει τα κεφάλια τους.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here