Νέο βίντεο από το τροχαίο στη Βουλή: Δεν είχε ελπίδα ο 23χρονος Ιάσονας-Υπήρχε και συνοδηγός

 

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται σε νέα βίντεο από τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος έξω από την Βουλή και οι οποίες καταδεικνύουν τις σαφείς ευθύνες που βαραίνουν τον οδηγό του οχήματος της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται οι τελευταίες κινήσεις το οδηγού του οχήματος πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση, κατά την οποία ο άτυχος Ιάσωνας εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή του, ενώ το κράνος του έφυγε από το κεφάλι και κατέληξε αρκετά μέτρα παραπέρα.

Όπως καταγράφεται ο οδηγός είναι εμφανές ότι επιχειρεί να στρίψει από το ρεύμα καθόδου της Β. Σοφίας και να κόψει την κυκλοφορία, τη στιγμή που ούτε σήμα του έχει κάνει ο τροχονόμος της Βουλής, ούτε έχει σταματήσει το πέρασμα των οχημάτων, ενώ και η μπάρα για το γκαράζ του κοινοβουλίου παραμένει κατεβασμένη

Σε εκείνο το σημείο ο οδηγός του αυτοκινήτου κατεβάζει ελαφρώς ταχύτητα με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος που έρχεται με τη μηχανή του να μην έχει κανένα περιθώριο ελιγμού.

Να σημειωθεί ότι στο βίντεο καταγράφεται ότι στο αυτοκίνητο της φρουράς της Ντ. Μπακογιάννη υπάρχει και συνοδηγός, ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι επέβαινε μόνο ένα άτομο.

Μετά το τροχαίο ακολουθούν σκηνές πανικού με μάρτυρες να κρατούν το κεφάλι τους μην μπορώντας να πιστέψουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Από το βίντεο που αποκάλυψε το Mega, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο 23χρονος Ιάσονας δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο να αντιδράσει αφού το όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη σταμάτησε, ενώ η μπάρα της Βουλής ήταν κατεβασμένη.

Τα ντοκουμέντα δείχνουν ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος στρίβει αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του Ιάσονα βρίσκει με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκφενδονίζεται μακριά, ενώ βγαίνει το κράνος από το κεφάλι του.

Επίσης στο 2:55 φαίνεται ότι βγαίνει συνοδηγός από το όχημα της αν και στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε συνοδηγός.

Μετά το δυστύχημα επικρατεί πανικός. Ο τροχονόμος πιάνει το κεφάλι του, οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και δείχνουν σαστισμένοι.

Στο βίντεο γίνεται επίσης σαφές ότι ο οδηγός του οχήματος κόβει ταχύτητα ενώ η μπάρα είναι κλειστή. Αυτή στάθηκε και η μοιραία κίνηση. Ο Ιάσονας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει και έτσι η μοτοσυκλέτα έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here