Νέο video single στα Ελληνικά από τους Raw In Sect

Δημοσιεύτηκε το νέο video για το τραγούδι Therion (ή αλλιώς Θεριό), από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του ψυχεδελικού metal κουαρτέτο, Raw in Sect, με τίτλο Kitro!

Το Therion, όπως και ολόκληρος ο δίσκος, έχουν ηχογραφηθεί σε Ελλάδα και Αγγλία με επικεφαλής τον παραγωγό Peter Dowsett. Η μίξη υλοποιήθηκε από τον Matt Bayles (Botch, Isis, Mastodon, Norma Jean, Caspian κ.α.), ενώ το mastering από τον Peter Maher (U2, Pixies, Depeche Mode, Jack White, The Rolling Stones, Linkin Park, Nine Inch Nails κ.α.). Τέλος, το video κινηματογραφήθηκε στην Αγγλία και σκηνοθετήθηκε από τον Peter Lee Scott (Nick Cave, Pixie Lott κ.α.).

Το συγκεκριμένο τραγούδι, συνιστά την πρώτη προσπάθεια της μπάντας να συνδυάσει τις ελληνικές μουσικές επιρροές που έχει, με την ελληνική γλώσσα και τον ψυχεδελικά αιχμηρό μουσικό χαρακτήρα, της μέχρι τώρα πορείας της. Πίσω από το εγχείρημα αυτό, υπάρχει η σκέψη του να έρθει το σχήμα σε επαφή με τις ρίζες του, τουτέστιν, να δοκιμάσει τα όρια της έκφρασής του.

Εσείς, απλώς μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site των Raw in Sect και ακολουθήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να είστε οι πρώτοι που θα ενημερώνεστε για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητές τους.

Check them out here:

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here