Νέο αποκαλυπτικό βίντεο-Ο Μητσοτάκης καταργεί και τους ελέγχους του ΣΔΟΕ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αποκαλυπτική των προθέσεων για μηδενικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ ήταν η συζήτηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με επιχειρηματία του Καστελόριζου, ο οποίος τού παραπονέθηκε για τους αυξημένους οικονομικούς ελέγχους.

Τη συνομιλία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του Open, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί στις 9 Ιουνίου 2019.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στα παράπονα του επιχειρηματία ότι «ο Τσίπρας όταν έφυγε από εδώ μας έστειλε 8 φορές τον ΣΔΟΕ» απάντησε σκωπτικά: «Αυτή ήταν η ανταμοιβή».

Ο διάλογος όμως συνεχίστηκε και έγινε ακόμη πιο αποκαλυπτικός:

Επιχειρηματίας: «Ναι, για τον γαλάζιο ουρανό που μας έλεγε και τη γαλάζια θάλασσα. Να πω κι ένα αστείο. Εσείς πόσες φορές θα μας τον στείλετε;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εγώ να ξέρεις δεν στέλνω. Και το Κράτος δεν πρέπει να στέλνει, αλλά πρέπει να δείχνει μια μεγάλη κατανόηση απέναντι στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με πολύ αυξημένο κόστος».

Η αναδημοσίευση του βίντεο του Open, έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τον σάλο που ξεσπασε από ένα άλλο βίντεο όπου ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι η ΝΔ θα λειτουργήσει σαν οδοστρωτήρας για τα «εμπόδια» της επιχειρηματικότητας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here