Νεκρός βρέθηκε αστυνομικός και η σύντροφός του

Ενας 34χρονος αστυνομικός και η 23χρονη σύντροφός τους βρέθηκαν νεκροί σήμερα το μεσημέρι στο Πορτοχέλι, στο διαμέρισμα του πρώτου

Ο 34χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στο τμήμα  Κρανιδίου Αργολίδας

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια συμφωνα με την αστυνομία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κοντά στους νεκρους βρέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικων ουσιών και εξετάζονται τρία ενδεχομενα -να πρόκειται για αυτοκτονία ή για κατά λάθος λήψη υπερβολικης δοσης ή για τοξικά ναρκωτικά

Τα ναρκωτικά -αν ευσταθουν οι πληροφορίες για την εύρεσή τους- ήδη εστάλησαν για εξέταση  στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη και πήγαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Αργολίδας, όπου υπηρετούσε, μάλιστα, o 34χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα βρήκαν το ζευγάρι είναι νεκρό. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here