Νεκρός 77χρονος στη Ξάνθη, το 21ο θύμα-Μετά θάνατον και εδώ η διάγνωση ότι είχε κορωνοϊό

Ένας 77χρονος κάτοικος του Δήμου Μύκης είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού για την Ξάνθη σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταφέρει η Φωνή της Ξάνθης, είδηση που επιβεβαίωσε στη συνέχεια το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης με ανάρτησή του. Ωστόσο και ο θάνατος αυτός προκαλεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά, καθώς διαγνώσθηκε με κορωνοϊό μετά τον θάνατό του, γεγονός που σημαίνει ότι πέθανε αβοήθητος!

Είναι ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό που καταγράφεται τόσο στην Ξάνθη, όσο και ευρύτερα στη Θράκη. Πρόκειται για το 21ο επιβεβαιωμένο θύμα σε όλη τη χώρα.

Μέχρι στιγμής άλλωστε στην Ξάνθη έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά 8 κρούσματα, τα οποία κατανέμονται γεωγραφικά ως εξής: 4 στην Ξάνθη, 3 στον Δήμο Μύκης και 1 στη Διομήδεια.

Το Γενικό Νοσοκομείο επιβεβαίωσε τον θάνατο με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook. Ωστόσο, στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται πότε πέθανε ο ασθενής.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr πρόκειται για έναν 77χρονο από τον Εχίνο Ξάνθης ο οποίος είχε σοβαρά άλλα προβλήματα υγείας.

Το τεστ για τον κορωναϊό έγινε στον ηλικιωμένο πριν το θάνατο του καθώς υπήρξε συσχέτιση και με άλλα κρούσματα στον οικισμό και το αποτέλεσμα ήρθε μετά το θάνατο και επιβεβαίωσε ότι ήταν θετικός στον κορωναϊό.

Συνολικά άλλα 8 κρούσματα έχουν ανακοινωθεί επίσημα στην Ξάνθη, 4 εκ των οποίων νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, δύο από αυτά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here