Νεκρό 8χρονο αγόρι μετά από άγριο ξυλοδαρμό-Στο εδώλιο και οι κοινωνικοί λειτουργοί

Η κακοποίηση και ο θάνατος ενός οκτάχρονου παιδιού στο Λός Αντζελες των ΗΠΑ, οδήγησε στο εδώλιο, εκτός από τους φυσικούς γονείς και 4 κοινωνικούς λειτουργούς που είχαν αναλάβει την επιτήρηση της συγκεκριμένης οικογένειας. 

Οι τέσσερις κοινωνικοί λειτουργοί( οι δύο ήταν ελεγκτές),  εργάζονταν στο Τμήμα υπηρεσιών για παιδιά και οικογένειες. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, σ΄ένα από το σπίτι των οικογενειών που είχαν αναλάβει να επιτηρούν, ξυλοκοπήθηκε άγρια, μέχρι θανάτου, ένα οκτάχρονο αγόρι.

Το παιδί, σύμφωνα με τις αρχές,  πέθανε λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε, όπως κάταγμα κρανίου, σπασμένα πλευρά και εγκαύματα.

Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι κοινωνικοί λειτουργοί, δεν κατάφεραν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και της επιθετικότητας των γονιών του συγκεκριμένου παιδιού παρά τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις της δασκάλας του που επέμενε ότι το παιδί βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο.

«Έπρεπε να το είχαν απομακρύνει από την εστία του προ πολλού, όμως για άγνωστους λόγους παρέμειναν άπραγοι, υποστηρίζουν οι αρχές.

Γονείς και κοινωνικοί λειτουργοί έχουν παραπεμφθεί σε δίκη.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here