Νέες καταγγελίες Πολάκη: Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ πίσω από τη «δουλειά» με τις στολές στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια και την προμήθεια μασκών έναντι 20 ευρώ

Σε νέες αποκαλύψεις προβαίνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης σχετικά με το «φωτογραφικό» διαγωνισμό για την ανάθεση της προμήθειας προστατευτικών στολών για τον κορωνοϊό στο υγειονομικό προσωπικό της 6ης ΥΠΕ!

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε  καταγγείλει  «φωτογραφικό» διαγωνισμό για την ανάθεση της προμήθειας προστατευτικών στολών για τον κορωνοϊό στο υγειονομικό προσωπικό της 6ης ΥΠΕ!

Ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψε ότι η ανάρτηση στην Διαυγεια, βγήκε 15 λεπτά μετά το άνοιγμα των προσφορών, ώστε να είναι σίγουροι – όπως καταγγέλλει – ότι θα τον πάρει αυτός που ήθελαν, και προειδοποίησε τον Βασίλη Κικίλια ότι σήμερα θα αποκάλυπτε και ποιος ήταν πίσω από την εταιρεία που πήρε τη «δουλειά»

Σήμερα με νέα ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι ο άνθρωπος που έκανε τη «δουλειά» με τις μάσκες στην 6η ΥΠΕ είναι Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ! Και τονίζει ότι έχει και άλλα στοιχεία για την «Πατρινή Κόζα Νόστρα» όπως την αποκαλεί…

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖαΑ Π. Πολάκη:

ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ …. το σκάνδαλο της 6ης ΥΠΕ ….

Ο άνθρωπος που έκανε τη σύσταση και είναι ο τωρινός εκπρόσωπος της κυπριακής εταιρείας RAFFREY INVESTMENTS LTD που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της μονομετοχικής ΙΚΕ EUROSUP που πήρε τη δουλειά με τις στολές των 18,6 ευρώ τη μια από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ ….

ειναι το μέλος της της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ κύριος Πετουσης Σπυρίδων (φωτό 1,2)

Λεπτομέρειες στις φωτό 3,4 από ανάρτηση του κυρίου Αλεξη Ασλάνη!!!

…κι έρχονται κι άλλα ….

ΥΓ Όσο και να το θάβουν τα καλοταϊσμένα σας ΜΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, για την «Πατρινή Κόζα Νόστρα»!!!!

Αλλα πριν λίγο, με νέα ανάρτηση αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμενο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ήταν στλελεχος και στην εταιρεία που ανέλαβε την προμήθεια με τις μάσκες FFP3 έναντι 20 ευρώ!

Αναφέρει:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Να και το (πρώτο) ΤΖΑΚ-ΠΟΤ!!!
Ο κύριος Πετουσης Σπυρίδωνος,το μέλος της Κ.Ε.της ΟΝΝΕΔ , που αποκάλυψα χθες βράδυ
πως είναι ο διαχειριστής της κυπριακής RAMFREY που είναι ο μέτοχος της EUROSUP που έδωσε ο Καρβέλης της 6ης ΥΠΕ τη «δουλειά» με τις στολές των 18,6 ευρώ….
ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (sales manager που λέμε στα Σφακια ) της εταιρείας ΛΑΙΝΙΩΤΗΣ που ειχε πάρει τη δουλειά με της μάσκες FFP3 των 20 ευρώ τη μια!!!Δειτε τη φωτογραφία το λέει ο ίδιος!
Δηλαδή είναι ή ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ που δεν της έκατσε η δουλειά με τις μάσκες που τους ξεφωνησα και την ακύρωσαν και έστησαν τη δουλειά με τις στολές!!
Δηλαδή ο Γιάννης ΚΑΡΒΕΛΗΣ πήγε να ξανασπρωξει λεφτά αέρα στο «συγγενή» του Το ΛΑΙΝΙΩΤΗ !!!!

ΥΓ .ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ δεν σε έχω ακούσει τώρα δυο μέρες μετά από τόσες αποκαλύψεις ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ!! Ακόμα θα καλύπτετε την «Πατρινή Κόζα Νόστρα»;;;;
….έχει και συνέχεια ….

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here