Νέες αθλιότητες Μπογδάνου για κλείσιμο της ΕΡΤ-Να γίνει campus αρίστων! Να κλείσει Αυγή, Εφημερίδα Συντακτών, Documento, θέλει ο Πρετεντέρης

Θα μπορούσε απλά να χαρακτηριστούν γελοίες οι απόψεις του Κ. Μπογδάνου αν δεν ήταν επικίνδυνες. Αυτή τη φορά έκανe σκόντο και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που έκανε λάικ και αποδέχτηκε τη θέση ενός χρυσαυγίτη στο facebook να γκρεμίσουμε την ΕΡΤ. Οχι, ο πολύς κ. Μπογδάνος, ένας θορυβώδης ντενεκές που προπαγανδίζει την ακρδοεξιά γραμμή του Αδωνι στη ΝΔ, δεν θέλει τανκ. Θέλει απλά να ξανα-κλείσει την ΕΡΤ. Καθαρά πράγματα.

Οπως και ο γνωστός Γ. Πρετεντέρης, όπως έραψε χθες, θέλει να κλείσει, μόλις βγει η ΝΔ, την Αυγή, την Εφημερίδα των Συντακτών, το Documento. Ναι καλά ακούτε, θέλει να κλείσει ιδιωτικά ΜΜΕ. Απαύγασμα δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας!!!

Μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ο κ. Μπογδάνος, ενώ ξεκίνησε με ένα χλιαρό μάζεμα μιλώντας για “απερίσκεπτο like” και «mea culpa» για το τανκ ο κ. Μπογδάνος επανέλαβε όσα έγραψε για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ας μην γκρεμίσουμε και το κτίριο είπε σήμερα… «η ΕΡΤ θέλει κλείσiμο, όχι γκρέμισμα θα μπορούσε να γίνει μια φοβερή ακαδημία όλων των σχολείων για τους Αριστούχους», «να γινόταν φοβερό campus για τους Άριστους» που κλείνει τα σχολεία τους ο ΣΥΡΙΖΑ…

Το είπα «με λάθος τρόπο» είπε ο κ. Μπογδάνος, αλλά το «λάθος» το υπερασπίστηκε σήμερα και με το παραπάνω. Δεν έχω κανένα λόγο στο τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχω πληρώσει 1 δις 200 εκ. όσο οι συντάξεις, όσο πουλήθηκε η Μακεδονία για να τρώνε οι 6.000 κηφήνες της ΕΡΤ» επέμεινε.

«Την μία μιλάς ως υποψήφιος βουλευτής την άλλη ως δημοσιογράφος» του είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης για να ξεκαθαρίσει τελικά ο κ. Μπογδάνος ότι στο πάνελ αυτή τη στιγμή βρισκόταν ως δημοσιογράφος και όχι ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., εκλεκτός του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφού ξεκαθαρίστηκε αυτό, ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ συνέχισε:

«Όχι μόνο την ΕΡΤ αλλά και για κλείσιμο ιδιωτικών μαγαζιών απείλησε ο κ. Πρετεντέρης που μιλάει από την ίδια συχνότητα με τον κ. Μπογδάνο. Άλλο η δημοσιογραφική κριτική και άλλο να απειλείς ότι θα κλείσουν ιδιωτικά μαγαζιά όπως η ΑΥΓΗ, ΕΦΣΥΝ, Documento…»

Και πρόσθεσε ο Σπύρος Ραπανάκης: «Την ΑΥΓΗ δεν την έκλεισε η μετεμφυλιακή τρομοκρατία της δεξιάς, την έκλεισε η χούντα των Συνταγματαρχών, δεν θα την κλείσει ούτε ο Κυρ. Μητσοτάκης, ούτε ο Πρετεντέρης, ούτε κανείς άλλος…»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here