Η νέα σύντροφος του λέκτορα που φέρεται να δηλητηρίασε με αρσενικό σύζυγο και γιαγιά: «Μα είχε δηλητηριαστεί και ο ίδιος και έκανε θεραπεία»

Η Ρωσίδα σύντροφος του λέκτορα που κατηγορείται για τη δολοφονία (με αρσενικό) της συζύγου του και της γιαγιάς της δίνει τη δική της εκδοχή για τα περίεργα γεγονότα και μιλά (όπως εξάλλου και η υπεράσπιση του λεκτορα) για σκευωρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο λέκτορας προ τριημέρου προφυλακίσθηκε με την κατηγορία ότι δηλητηρίασε σύζυγο και γιαγιά με αρσενικό το 2013, ενώ ο ίδιος επιμένει ότι οι δύο γυναίκες έπεσαν θύματα του καδμίου και του αρσενικού στις σωληνώσεις του εξοχικού τους.

Οι συγγενείς των νεκρών γυναικών τον κατηγορούν ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες επειδή είχε ερωτευθεί μια ρωσίδα φοιτήτριά του. Η νεαρή γυναίκα επιμένει ότι συνδέθηκε με τον λέκτορα μετά το θάνατο της συζύγου του -και απέκτησαν και ένα αγοράκι 16 μηνών σήμερα. Ακόμα πάντως και αν είχε προηγηθεί η σχέση, δεν είναι διόλου βέβαιο ότι συνιστά επαρκές κίνητρο για έναν καθηγητή πανεπιστημίου με σώας τας φρένας και χωρίς οικονομικές βλέψεις σε κοινή περιουσία, να σκοτώσει τη σύζυγό του και τη γιαγιά της και το θέμα του κινήτρου παραμένει  σχετικά μετέωρο.

Επιπλέον η φοιτήτρια αναφέρει το επιχείρημα ότι ο ίδιος ο λέκτορας αλλά και η κόρη του έκαναν κι εκείνοι επί ένα χρόνο θεραπεία, γιατί είχαν δηλητηριαστεί  από τις σωληνώσεις του εξοχικού.

«Το πρόλαβαν όμως και γλίτωσαν επειδή δυστυχώς πέθαναν οι δύο γυναίκες και έτσι κατάλαβαν ότι είχαν δηλητηριαστεί κι αυτοι, είχαν και συμπτώματα μάλιστα», λέει η νεαρή σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ.

«Οι αντίδικοι βρήκαν στο πρόσωπό μου ένα υποτιθέμενο κίνητρο», λέει η ίδια. «Εψαχναν με μανία να βρουν κίνητρο και δεν έβρισκαν. Τώρα που συζούμε με τον άνδρα αυτόν, λένε ότι το κίνητρο  ήμουν εγώ. Ομως με τον άνθρωπο αυτό η σχέση μας άρχισε μετά το θάνατο της συζύγου του. Ετυχε να έρθει και το παιδί και αποφασίσαμε να συζήσουμε.  Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια στο δικαστήριο. Οι συγγενείς της συζύγου του τα έκαναν όλα να μοιάζουν με σατανική δολοφονία. Του είχαν πει «θα σε καταστρέψουμε» και να που τον προφυλάκισαν. Ενας αθώος άνθρωπος στην φυλακή. Θα βγει όμως. Θα δείτε ότι όλα αυτά θα καταρριφθούν. Για όλα έφταιγε το κάδμιο και το αρσενικό στις σωληνώσεις, αλλά οι αντίδικοι παραβλέπουν εντελώς το θέμα του καδμίου. Ομως στο δικαστήριο θα ακουστούν όλα αυτά και θα αποκαλυφθεί η αθωότητα του ανθρώπου. Είναι άκακος. Ούτε κατσαρίδα δεν μπορεί να σκοτώσει.»

Για το ιστορικό με το θάνατο των γυναικών μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here