Νέα συγκέντρωση κατά πλειστηριασμών-Λαφαζάνης σε σκάλα κατά κλούβας

Nέα συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών, από την ΛΑΕ και το Κίνημα Δεν πληρώνω, έγινε σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 56, στην Αθήνα.

Η ΕΛΑΣ αιφνιδίασε σήμερα τους διαδηλωτές οι οποίοι όταν έφτασαν στο συμβολαιογραφικό γραφείο, η είσοδος του οποίου βρίσκεται σε στοά, αντίκρισαν μια κλούβα της αστυνομίας που τους απέκλειε την πρόσβαση.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πήγε από την πίσω πλευρά προκειμένου να καταφέρει να μπει μέσα στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση με τους αστυνομικούς. Στην συνέχεια ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας πήρε μια σκάλα και προσπάθησε να ανέβει πάνω στην κλούβα.

Οι συγκεντρωμένοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους ότι το συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο βγάζει σήμερα στο… σφυρί ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τμ στη Λάρισα, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ.

Ακόμη τονίζουν ότι: «Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί για αυτήν την Τετάρτη είναι: Διαμέρισμα στα Καμίνια για χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του κ. Λαφαζάνη, μέσα από τη στοά ακούστηκε πολύ δυνατά μουσική με το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Ήταν μια αγάπη δυνατή». Τότε, οι διαδηλωτές της ΛΑΕ και του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών άρχικσαν να πετάνε αβγά και να φωνάζουν μέσα από τα μεγάφωνα «Ντροπή στην κυβέρνηση που απαντάει με τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here