Νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Νέα στοιχεία ήρθαν σήμερα στο φως για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε σήμερα το μεσημέρι η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η δράστιδα έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας λίγο προτού εξαπολύσει την επίθεση και παρόλο που η εικόνα δεν είναι καθαρή οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση της γυναίκας.

Όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση, η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη γυναίκα να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου επί της Θησέως, όπου έγινε η επίθεση.

Στη συνέχεια, όταν βγαίνει μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει ευκρινώς, ώστε να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο. Πάντως φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ελπίζουν πάντως με ειδική επεξεργασία θα μπορέσουν να σχηματίσουν κάποια εικόνα για το πρόσωπο της δράστιδος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικές Αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, που φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη όχι μόνο στη διαδρομή που ακολούθησε αλλά και κατά την επίθεση, που ίσως την αποκαλύψουν.

«Πιστεύω ότι η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε» τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 34χρονη στον δικηγόρο της.

Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, στις έως τώρα ολιγόλεπτες, λόγω της σοβαρής κατάστασής της, συνομιλίες της με τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, έχει περιγράψει πως δέχθηκε την επίθεση από μαυροφορεμένη γυναίκα, που την περίμενε στα σκαλιά δίπλα από το ασανσέρ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here