Νέα «καρφιά» Δένδια κατά Αδωνι: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαφωνεί με όσα είπα για την Χρυσή Αυγή-Πρέπει να κυριαρχήσουμε και στο κέντρο

Νέες αιχμές κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη αλλά και της ακροδεξιάς στροφής που έχει πάρει το κόμμα, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Δένδιας. 

Σχολιάζοντας τα όσα είπε εναντίον του ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Δένδιας είπε ότι δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διαφωνεί με όσα ο ίδιος είπε για τη ΧΑ και ξεκαθαρίζει ότι στη ΝΔ τον τόνο δίνει ο Μητσοτάκης, ένας κατεξοχήν φιλελεύθερος πολιτικός.

«Αν θέλουμε μια ιδεολογική και πολιτική ηγεμονία, θα πρέπει να κυριαρχήσουμε και στο κέντρο» δήλωσε μιλώντας στο News 24/7.

Ο βουλευτής Β΄Αθηνών (και υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών στις επόμενες εκλογές) απαντά και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων δε θα μπορούσα να πιστέψω ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματός μας διαφωνεί με όσα είπα για το νεοναζιστικό μόρφωμα.

Καταγγέλλει μάλιστα ως επικίνδυνο για το πολίτευμα τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ περί ακροδεξιάς ΝΔ, ενώ κλείνει τη συζήτηση περί κυριαρχίας ακραίων δεξιών φωνών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας με νόημα ότι ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας κατεξοχήν φιλελεύθερος πολιτικός.

Ο κ. Δένδιας αναφέρεται εκτενώς στο νέο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εξηγώντας ότι η ΝΔ τον ψήφισε για να μη στερήσει έστω και από λίγους όπως υποστηρίζει δανειολήπτες ένα δίχτυ προστασίας.

Κάνει όμως λόγο για «νόμο μη προστασίας» της πρώτης κατοικίας, καθώς όπως υποστηρίζει στρέφεται όχι μόνο κατά των μπαταχτσήδων, αλλά και κατά των δανειοληπτών που επιθυμούν να είναι συνεπείς αλλά αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε τη συμφωνία που εκείνος είχε επιτύχει ως υπουργός Ανάπτυξης, για την επιδότηση των επιτοκίων των ενήμερων επιχειρηματικών δανείων από το ΕΣΠΑ, με στόχο την επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here