Νέα προβοκάστια της ΕΡΤ: Εβγαλε Δαπίτη, ως απλό..φοιτητή, για να υπερασπισθεί το ν/σ Κεραμέως

Νέα προβοκάτσια από την ΕΡΤ η οποία έδωσε το λόγο «στους ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο και αντιδρούν»

Στο απογευματινό της δελτίο έβγαλε φοιτητή της ΔΑΠ για να υπερασπιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως. Μάλιστα, η δημοσιογράφος τον παρουσίασε ως δήθεν απλό φοιτητή, δίνοντας τον λόγο «στους ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο και αντιδρούν».

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μόσχο, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μέλος της ΔΑΠ. Μάλιστα, μπήκε στο πανεπιστήμιο το 2015, που σημαίνει ότι σύμφωνα με το νόμο Κεραμέως, αν δεν ολοκληρώσει τις σπουδές του μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, τότε θα διαγραφεί.

Facebook (FACEBOOK/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΣΧΟΣ)«Τι είναι αυτό που ξεσηκώνει τους φοιτητές, τους καθηγητές και σε ποια σημεία υπάρχει συμφωνία; Πώς το βλέπεις εσύ όλο αυτό το ντιμπέιτ;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον φοιτητή της ΔΑΠ ο οποίος απάντησε:

«Το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι συγκεκριμένοι που αντιδρούν είναι αυτοί που ενοχλούνται, αυτοί που θα σταματήσουν να κάνουν όλα όσα έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται για τα περιστατικά βίας και ανομίας».

Και συνέχισε σε γραμμή ΝΔ: «Οι περισσότερες από τις πορείες που είδαμε ήταν υποκινούμενες από τέτοια στοιχεία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here