Νέα προκλητική παρέμβαση Σουλτς: Αν πείτε «όχι», πρέπει να πάτε σε άλλο νόμισμα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Σε νέα, ευθεία παρέμβαση στο ελληνικό δημοψήφισμα, προχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, απειλώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους για το θα τους συμβεί αν ψηφίσουν «όχι».

Με δηλώσεις του στο γερμανικό ραδιόφωνο, που έγιναν την Πέμπτη αλλά  δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εισαγάγει ένα άλλο νόμισμα, αν επικρατήσει το «όχι» στο δημοψήφισμα.

«Εξακολουθεί η Ελλάδα να βρίσκεται στο ευρώ έπειτα από αυτό το δημοψήφισμα; Βεβαίως, όμως αν πουν ‘όχι’, θα πρέπει να εισαγάγουν ένα άλλο νόμισμα μετά το δημοψήφισμα, επειδή το ευρώ δεν είναι διαθέσιμο ως μέσο πληρωμών» εξήγησε.

«Τη στιγμή που εισάγει κάποιος ένα νέο νόμισμα, βγαίνει από την ευρωζώνη. Αυτά είναι τα στοιχεία που μου δίνουν κάποια ελπίδα ότι ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ‘όχι’ σήμερα», κατέληξε, ολοκληρώνοντας τη μαύρη βίβλο των αλλεπάλληλων προκλητικών δηλώσεων με τις οποίες επιχείρησε την τελευταία εβδομαδα, να παρέμβει στη ελληνική πολιτική ζωή και να επηρεάσει το φρόνημα των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εσυ θρασυ και αυθαδη τυπε για την ωμη και ξετσιπωτη παρεμβαση σου στα
    δικα μας πραγματα θα σου χρειαζοταν μια αποστολη …….σε αλλο κοσμο για
    να μαθεις να μην χωνεις τη βρωμομουρη οπου ναναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here