Νέα «μαύρη» σελίδα για Παναθηναϊκό-Η UEFA τον απέκλεισε 3 χρόνια από διεθνείς διοργανώσεις λόγω χρεών-Τεράστιες οι ευθύνες Αλαφούζου

Η κατρακύλα για τον ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας, δεν έχει πάτο.  Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα (24/04) την αποβολή της ελληνικής ομάδας από τις διεθνείς διοργανώσεις για 3 χρόνια, καθώς απέτυχε να διακανονίσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε.

Οι ευθύνες της διοίκησης Αλαφούζου για το σημερινό χάλι της ομάδας είναι τεράστιες και δεν ξεπλένονται με καμία πώληση. Η εξέλιξη αυτή άλλωστε δημιουργεί προβλήματα και στον όποιον μελλοντικό επενδυτή, αφού η ομάδα, ακόμη κι αν χρηματοδοτηθεί, θα πρεπει να μείνει τρια χρόνια εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οπως έγινε γνωστό, «το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της UEFA επιβεβαιώνει ότι ο Παναθηναϊκός αποβάλλεται από τις προσεχείς διοργανώσεις της UEFA, για τις οποίες θα προκριθεί τις επόμενες τρεις περιόδους», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

«Επίσης το δικαστήριο όρισε και το ποσό των 100.000 ευρώ ως μέρος του συνολικού πρόστιμου των 200.000 ευρώ.», καταλήγει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here