Νέα κόντρα εν όψει της Πολιτείας με την ΕΠΟ και τις άλλες Ομοσπονδίες

Νέο μέτωπο αναμενεται στις σχέσεις της Πολιτείας με την ΕΠΟ και τις υπόλοιπες τις Ομοσπονδίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, με παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πρόκειται να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για το ντόπινγκ που θα συζητηθεί με την μορφή του κατεπείγοντος σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και θα ψηφιστεί την Πέμπτη (17/3), τροπολογία που προβλέπει αλλαγή στο εκλογικό σύστημα των Ομοσπονδιών και θέσπιση περιορισμού θητειών στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων.

Τη συγκεκριμένη τροπολογία φέρεται να προωθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής από την Καλαμάτα, Πέτρος Κωνσταντινέας με την συμπαράσταση 70 Βουλευτών του κόμματος. Αυτή ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σκόπευε να τη συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό που επεξεργάζεται η νομοπαρασκευαστική Επιτροπή του Υπουργείου.

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ντόπινγκ που θα συζητηθεί στη Βουλή φέρει τον τίτλο: «Αναγκαίες ρυθμίσεις για την εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας με το νέο Κώδικα Αντιντόπιγκ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπιγκ και άλλες διατάξεις».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here