Νέα επέμβαση της αστυνομίας για «συνωστισμό» σε καταστήματα take away

Σκανδαλώδης είναι πλέον η διακριτική μεταχείριση και συμπεριφορά της αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας, απέναντι σε φαινόμενα συνωστισμού.

Όταν πρόκειται για την πλατεία Ομόνοιας όπου συγκεντρώνεται και συνωστίζεται ο δήμαρχος Αθήνας με κόσμο, η αστυνομία περιφρουρεί διακριτικά τον κόσμο. Ομως για πλατείες, όπως του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη ή σε δρόμους γύρω από καταστήματα γεμάτα νέες και νέους, όπως στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, προτιμά τις συστάσεις, τα πρόστιμα αλλά και τα χημικά και τον άγριο ξυλοδαρμό!

Σύμφωνα με το grtimes.gr, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επενέβησαν για ένα ακόμα βράδυ έξω από καταστήματα με take away ποτά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω «συνωστισμού».

Ειδικότερα, αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν για τρίτο βράδυ στις οδούς Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ, καθώς παρέες νεαρών, έπιναν ποτά σε πλαστικά ποτήρια, μη τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκοψαν ακόμα και πρόστιμα των 150 ευρώ σε μερικούς πολίτες, επειδή δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here