Νέα εμφάνιση Τριντό σε καγιάκ στο Οντάριο-Συνομιλεί με κατοίκους (βίντεο)

Αλλη μιά δημόσια εμφάνιση έκπληξη έκανε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό. Λίγο με την παρουσία του πίσω από ομάδα αποφοίτων που έβγαζαν φωτογραφία, εμφανίζεται σε καγιάκ στα νερά του ποταμού Νιαγάρα στο Οντάριο τη Δευτέρα.

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αποφάσισε να πάει μια μικρή εκδρομή κοντά στη φύση.  Κατά τη διάρκεια της βόλτας του επισκέφθηκε και ένα ζευγάρι, των οποίων το σπίτι έχει προβλήτα στη θάλασσα. Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού στο twitter που περιλαμβάνει και βίντεο 40 δευτερολέπτων του περιστατικού. (https://twitter.com/carrierobinson_/status/871755411808018437)  Στο βίντεο φαίνεται ο πρωθυπουργός του Καναδά να φεύγει από την γραμμή των καγιάκ που αποτελούνταν προφανώς από άνδρες της ασφάλειας του και έφτασε κοντά στην ξύλινη προβλήτα. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα μαζί τους.

Ο Τριντό πολύ συχνά σε δηλώσεις του έχει παροτρύνει τους πολίτες να βγουν έξω από το σπίτι τους και να έρθουν σε επαφή με τη φύση.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here