Νέα ακροδεξιά εξτρεμιστική ομάδα έδρασε οργανωμένα στη Βουλή (φωτο)

Την παρουσία μια νέας εξτρεμιστικής ομάδας, που φέρει ξεκάθαρα ακροδεξιά χαρακτηριστικά, κατέγραψε το Omnia TV. H εν λόγω ομάδα αυτοπροσδιορίζεται ως «Hellenic Resistance Department» και διατηρεί σελίδα «κοινότητας» στο Facebook, στην οποία και δημοσίευσε φωτογραφίες από την παρουσία μελών της στην πλατεία Συντάγματος.

Iδού τι λένε οι ίδιοι μέσα από την σελίδα τους στο facebook, μέσα από την οποία ομολογούν ότι συμμετείχαν στις επιθέσεις στη Βουλή:

Τα άτομα αυτά εμφανίστηκαν από νωρίς στην Πλατεία Συντάγματος με τα διακριτικά HRD στα μπουφάν τους, μαύρα κράνη, μαύρα στρατιωτικά παντελόνια, σακίδια αλλά και ίδιου τύπου μεταξύ τους αντιασφυξιογόνες μάσκες. Μαρτυρίες που έχουμε στη διάθεσή μας τοποθετούν χρονικά την αποχώρηση της ομάδας από τον χώρο των επεισοδίων, μέσω του σταθμού μετρό Μοναστηράκι, αργά το απόγευμα.

Και μέσα από το facebook επαίρονται για τις μολότοφ που πέταξαν στα ΜΑΤ:

Στις εικόνες διακρίνεται ξεκάθαρα το ομοιόμορφο της αμφίεσής τους, καθώς και η εξόφθαλμη κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών με εύφλεκτη ύλη και εκρηκτικά. Στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή κάποιων φωτορεπόρτερ οι οποίοι τους φωτογράφισαν σε διάφορες στιγμές, δίνοντας μας ακόμα καλύτερη εικόνα για την ενδυμασία, τις προθέσεις και τον εξοπλισμό τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here