ΝΔ: Σε απολογία ο δήμαρχος Αργους και μέλος της ΠΕ για δημόσια επιδοκιμασία της τραμπούκικης επίθεσης στο Γ. Μπουτάρη-Τη θεωρία των δύο άκρων θυμήθηκε ο Μητσοτάκης

Σε απολογία έχει καλέσει η ΝΔ τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της, Δημήτρη Καμπόσο, o οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης τη φράση: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», η οποία αποτελεί πλήρη επιδοκιμασία των τραμπούκων φασιστών.

Οπως αναφέρει το newpost.gr, o  κ. Καμπόσος έχει κληθεί σε απολογία από το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτ. Αυγενάκη, καθώς ο Δήμαρχος είναι και μέλος του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα, είχε αποδοκιμάσει, εκ νέου, την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά ξαναθυμήθηκε την παλιά σαμαρική θεωρία των δύο άκρων: «Θέλω να καταδικάσω με πιο απερίφραστο τρόπο επίθεση Μπουτάρη, στις Δημοκρατίες τα προβλήματα δεν λύνονται με γροθιές και κλωτσιές, λύνονται με δημοκρατικό διάλογο, τα φαινόμενα βίας είτε απο άκρα δεξιά, είτε απο άκρα αριστερά, είναι καταδικαστέα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως άπαντες πρέπει να είναι προσεκτικοί «Ο ακραίος και διχαστικός λόγος εχει αντανάκλαση στους πολίτες και οσο πάμε για εκλογες παροτρύνω κ. Τσίπρα να αποφύγει αυτή την πολιτική. Ας φερθεί ο κ. Τσιπρας υπεύθυνα και αυτό ειναι και παρότρυνση στα δικά μας στελέχη να αποφύγουν εκφράσεις καφενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Πηγή: newpost.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here