ΝΔ: Ο Τσίπρας επιλέγει πρακτικές πόλωσης. Εχει μείνει στο χθες

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Για καθεστωτική αντίληψη εγκαλεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα,  τονίζοντας ότι αποφασίζει μόνος του για πολύ σοβαρά ζητήματα για το μέλλον της χώρας και όταν διαπιστώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κινήσεών του, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα εκβιασμών.

Αφορμή για την ανακοίνωση της ΝΔ αποτέλεσε η άρνηση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τον Β.Μειμαράκη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξης:

«Η προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο αύριο απαιτεί συνεννόηση, διάλογο και ευρύτερες συνεργασίες μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Με τη διάθεση αυτή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τον κ. Α. Τσίπρα, ο οποίος απάντησε ότι “δεν θέλει να τον δει”.

Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών είναι θεσμικές και συνταγματικές, που έχουν στόχο, εκτός των άλλων και στην εκτόνωση της πολιτικής έντασης. Δεν πρόκειται για κοινωνικές και φιλικές επαφές.

Εδώ και ένα μήνα ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται με καθεστωτική αντίληψη.

Αποφασίζει μόνος του για πολύ σοβαρά ζητήματα για το μέλλον της χώρας και όταν διαπιστώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κινήσεών του, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα εκβιασμών.

Στην παρούσα φάση επιλέγει τις παλιές καταδικασμένες πρακτικές της πόλωσης.

Έχει μείνει στο χθες».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here