ΝΔ: Ο Κ. Τσίπρας επιστρέφει 700 εκ. ευρώ από τα 14,5 δις που έχει υφαρπάξει

Σε προφανή αμηχανία η ΝΔ, δεν αμφιοσβητεί με την ανακοίνωσή της, τόσο την ύπαρξη υπεραπόδοσης στο πρωτογενές πλεόνασμα, όσο και τη διανομή του. Μόνο που κάνοντας  τυπική αντιπολίτευση, την αποδίδει σε προσπάθεια αντιπερισπασμού του κ. Τσίπρα από τις αποκαλύψεις όπως λέει, κατά του Π. Καμμένου για την Σ. Αραβία.

Η ΝΔ με την ανακοινωσή της, αμφισβητεί ωστόσο ευθέως τον αντιπρόεδρός της Αδωνι Γεωργιάδη, που λίγο νωρίτερα στη Βουλή, είχε επιδοθεί, σ΄ένα πρωτοφανές κρεσέντο θεατρινισμού και υποκρισίας, κατηγορώντας ευθέως τον πρωθυπουργό ως ψεύτη, όσον αφορά το πλεόνασμα!

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει 700.000.000 ευρώ από τα 14,5 δισ. ευρώ που έχει υφαρπάξει από τους Έλληνες, γονατίζοντας την μεσαία τάξη και κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους», αναφέρει η ΝΔ για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα.

«Είχε, μάλιστα, το θράσος να παρουσιάσει ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή των εισφορών τους που έχει ήδη επιδικάσει υπέρ τους η Δικαιοσύνη και να υποσχεθεί μπόνους στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. λόγω της αποτυχίας του να την εξυγιάνει.

Υ.Γ. Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου που ξεγυμνώνουν πια την Κυβέρνησή του», αναφέρει η ΝΔ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here