ΝΔ: Να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης Κοτζιά

Την επιστολή παραίτησης του Ν. Κοτζιά με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από υπουργός Εξωτερικών ζητά η Νέα Δημοκρατία. Η επιστολή έχει σταλεί στον πρωθυπουργό και ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς ζήτησε από το Μέγαρο Μαξίμου να δοθεί στη δημοσιότητα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, στη δήλωσή της αναφέρει πως «η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, τώρα, να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά» επισημαίνοντας πως από τη μία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει την παραίτηση του κ. Κοτζιά ακατανόητη την ώρα που ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του λέει ότι έχει λόγους.

Την Πέμπτη, ο τέως υπουργός Εξωτερικών, μετά τη συνεδρίαση του «Πράττω», δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σε ερώτηση τι απαντάει στα όσα λένε υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης πως δεν κατανοούν πολιτική τα αίτια της παραίτησής του ο πρώην, πλέον, υπουργός Εξωτερικών σημείωσε με νόημα πως εάν ορισμένοι δεν κατανοούν τους λόγους ας δώσει η κυβέρνηση στη δημοσιότητα την πολυσέλιδη επιστολή του.

Εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του λαϊκού κινήματος που σήμερα κυβερνά, δεν θεωρούμε όμως ότι είμαστε κομμάτι άλλων».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here