ΝΔ-Μητσοτάκης: Ξανά ενάντια στα συμφέροντα της χώρας-Ο εθνικός στόχος για έξοδο από τη κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν γίνουμε κυβέρνηση!

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Με μιά ανακοίνωση, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, η ΝΔ αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι ο μόνος εθνικός της στόχος δεν είναι η ρύθμιση του χρέους και η έξοδος της χώρας από τη κρίση, αλλά να διώξει την κυβέρνηση για να πάρει τη θέση της.

Για να επιχειρηματολογήσει μάλιστα υπέρ αυτού του στόχου, επιτέθηκε για μια ακόμη φορά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο.

Με το τρόπο αυτό η ΝΔ τοποθετείται όμως ντε φάκτο απέναντι στα συμφέροντα της χώρας, τα οποία κρίνονται σε λίγες μέρες στο Eurogroup. O Κυριάκος Μητσοτάκης, μικρός και μοιραίος, επιλέγει για μια ακόμη φορά να βρεθεί αντιμέτωπος με την εθνική προσπάθεια, αφού αποδυναμώνει φραστικά την πολιτική αξιοπιστία της κυβέρνησης χάριν μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook, στην οποία ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η έξοδος από την κρίση είναι «εθνικός και όχι απλά πολιτικός στόχος».

Ο κ. Τσίπρας, σημείωσε στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε μια άλλη πραγματικότητα».

«Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη και εγκλωβίζεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λιτότητας για πολλά ακόμα χρόνια.

» Πρόσφατα, ψήφισε το τέταρτο Μνημόνιο, με πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς να πάρει τίποτε σε αντάλλαγμα.

» Ούτε για το χρέος, ούτε για την ποσοτική χαλάρωση.

» Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, όσο και αν ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.

» Γι’ αυτό καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός.

» Δυόμιση χρόνια τώρα η Κυβέρνησή του απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο.

» Το μόνο που νοιάζει τον κ. Τσίπρα είναι να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα, υπονομεύοντας κάθε εθνική προσπάθεια και διχάζοντας τον ελληνικό λαό».

» Ο εθνικός στόχος για την έξοδο από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν συντελεστεί στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η οποία όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα για τους πολίτες και την πατρίδα μας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here