Η ΝΔ καταγγέλλει τον Κρέτσο για δυσφήμιση! Η απάντηση της ΓΓΕΕ

 

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της, επικαλείται δημοσίευμα της ιστοσελίδας liberal και καταγγέλλει τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης γιατί έγραψε άρθρο κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την στάση της υπέρ της διαπλοκής, κατά την διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών. Επίσης σχολιάζει με απαξιωτικές φράσεις, την επιθυμία του να προωθηθεί το άρθρο στα διεθνή ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί την ΝΔ στο εξωτερικό.

Αραγε όταν κάνει το ακριβώς το ίδιο ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν επιτίθεται κατά της κυβέρνησης, την αποκαλεί ανίκανη και ζητά εκλογές, δεν συκοφαντεί τη χώρα και την προσπάθεια ανάκαμψής της; Οταν το κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι καλό ενώ όταν απαντούν στελέχη της κυβέρνησης, είναι κακό και ντροπή;

Μήπως λίγη περισσότερη αυτοκριτική, δεν θα έβλαπτε τη ΝΔ που έχει πάρει φόρα και ξεπερνά τα όρια το ένα μετά το άλλο;

Τι απαντά η ΓΓΕΕ

«Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει τάχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν’ απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη, απαντά η ΓΓΕΕ και συνεχίζει:

Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα;

Συμφωνούμε: Ντροπή!

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here