ΝΔ-ΚΙΝΑΛ κοινός αγώνας: Απειλούν ευθέως τους δικαστές για Novartis, αλλά οι δικαστικές ενώσεις τους κάνουν πως δεν ακούν…

Σε κοινό μέτωπο ενάντια σε κυβέρνηση και δικαιοσύνη, στοχοποιώντας δικαστές επειδή δεν τους αρέσουν οι ενέργειες τους και αποκαλώντας τους ως μέρος μιας σκευωρίας, έχουν αποδυθεί η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. Είναι τουλάχιστον προκλητικό και αδιανόητο, να εξαπολύεται τέτοιας έκτασης επίθεση κατά δικαστικών λειτουργών, και οι λαλίστατες κατά τα άλλα ενώσεις τους, να κωφεύουν επιδεικτικά!!!

Είναι οι ίδιες ενώσεις που κάθε φορά που ένας υπουργός, τολμούσε να εκφράσει τη γνώμη του σε εκκρεμή υπόθεση, έσπευδαν να τον κατακεραυνώσουν με μακροσκελείς ανακοινώσεις και λίβελους για την παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών και του κράτους δικαίου!!!

Τώρα κ. δικαστές, δεν έχει παραβιαστεί η διάκριση των εξουσιών;. Δεν πλήττεται βάναυσα το κράτος δικαίου;

Η τακτική αυτή των δύο μέτρων και δύο σταθμών, προσβάλει τη κοινή λογική και εκθέτει και τις δικαστικές ενώσεις και τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ.

Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ κατά των δικαστών:

..¨Η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση της Novartis μόνο για τις μικροκομματικές της επιδιώξεις, για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων.

Ενώ απέφυγε να ερευνήσει ουσιαστικά το πραγματικό σκάνδαλο με την εκτόξευση των τιμών των φαρμάκων στο οποίο εμπλέκονται και Υπουργοί της, εμμένει στην σκευωρία στοχοποιώντας συγκεκριμένα στελέχη και μάλιστα …με δόσεις.

Δεν θα της περάσει.

Η σκευωρία θα καταπέσει απόλυτα και οι εμπνευστές και εκτελεστές της θα λογοδοτήσουν.

Πριν από 14 μήνες, η κυβέρνηση πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, επινόησε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Έστησε δέκα κάλπες και επιχείρησε να διασύρει δέκα πολιτικούς της αντίπαλους, ανάμεσα  στους οποίους και δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος, οι σκευωροί δεν έχουν καν το θάρρος να απολογηθούν. Ας το γνωρίζουν από σήμερα. Θα λογοδοτήσουν».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here