ΝΔ κατά κυβέρνησης για το μποτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό

Επίθεση στη κυβέρνηση για τα μποτιλιαρίσματα και την ταλαιπωρία χιλιάδων εκδρομέων στην Ιονία οδό τη Δευτέρα του Πάσχα εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, η πρωτόγνωρη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί, εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι σε «ουρά» 6 χιλιομέτρων στην Ιόνια Οδό, φέρει καθαρά την υπογραφή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, αυτών, οι οποίοι προτίμησαν να «στήσουν» φιέστες εγκαινίων, από το να φροντίσουν να παραδώσουν σε κυκλοφορία λειτουργικούς οδικούς άξονες, και όλα αυτά, για να βγουν οι φωτογραφίες τη Μεγάλη Εβδομάδα του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του, μπροστά από τα έργα.

Όπως σχολίασε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, για ακόμα μια φορά, η κυβέρνηση αποδεικνύεται χαμηλότερη των περιστάσεων, καθώς, όπως υποστήριξε, όχι μόνο δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημοπρατήσει έργα, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να παραδώσει στο κοινό έργα υποδομών που παρέλαβε έτοιμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.

Καταλήγοντας, σημείωσε πως «πέρα από την ανικανότητα, δεν έχει ούτε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσει ”συγγνώμη” από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here