Ν.Δ: Καλοδεχούμενες οι εκλογές, μπορούμε να κερδίσουμε

Την αισιοδοξία ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις εκλογές εκφράζουν κύκλοι της Λεωφόρου Συγγρού, μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Όπως σημείωναν είναι εφικτός στόχος για τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση.

Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ  είναι σε πλήρη ετοιμότητα και με σύνεση, ψυχραιμία και ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο θα προχωρήσει στις εκλογές.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, έλεγαν οι ίδιες πηγές, θα παρουσιάσουμε σχέδιο διακυβέρνησης με συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς.

«Ουδέποτε στο παρελθόν στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας υπήρξε τόσο μεγάλη συνεννόηση και στήριξη από αντιπολίτευση, προκειμένου να σωθεί η χώρα» πρόσθεταν και σημείωναν ότι οι εκλογές «που ο κ. Τσίπρας προκάλεσε μέσα στον πανικό του, είναι καλοδεχούμενες, για να απαλλαγεί η χώρα από μια ανίκανη κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, από ένα κόμμα συνιστωσών που ασχολείται μόνο με το κομματικό συμφέρον και αδιαφορεί για τη χώρα και το λαό».

Πηγές της ΝΔ σημειώνουν πως «οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας – Καμμένος».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό non paper, σκοπός τους είναι να υφαρπάξουν την ψήφο των μετριοπαθών Ελλήνων που θέλουν συμφωνία για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ και την αντιμνημονιακή ψήφο μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Β.».

Οι Έλληνες δεν μπορούν να παρακολουθούν άλλη μια θεατρική παράσταση του διαχρονικού έργου «Διάσπαση της Αριστεράς», κατέληγαν οι πηγές της Λεωφόρου Συγγρού.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here