ΝΔ για τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΔΟ: Ψεκάζουν και στο διάστημα

Επίθεση στο νέο πρόεδρο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, εξαπολύει  ΝΔ, επικαλούμενη αναρτήσεις στο ίντερνετ και υποστηρίζοντας ότι κανένα άλλο κυβερνητικό στέλεχος μέχρι στιγμής, δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα.
Η ανακοίνωση
«Η Νέα Δημοκρατία σας παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς.Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

Υ.Γ. Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

Επίσης εντύπωση προκαλεί παλαιότερη ανάρτηση το 2016 σε  ιστολόγιο του, στο οποίο ενόσω ήταν διευθύνων σύμβουλος της Hellas Sat είχε γράψει για τη μεγαλοσύνη του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, του προστάτη της τεχνολογίας.

«Κανένας Άγιος μέχρι σήμερα από το Συναξάρι της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν έχει τόση μεγάλη σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία όση ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης. Η σοφία που με τη χάρη του Θεού είχε αποκτήσει ο Άγιος Πορφύριος ήταν μοναδική αλλά και ο τρόπος και τα θαύματα που έκανε όταν ήταν στη ζωή ή μετά το θάνατό του ήταν τόσο σημαντικά που άφηνε εμάς τους «τεχνολόγους αλόγους (…)», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει ως… «μοναδικό και μεγαλύτερο θαύμα του Αγίου, τη συστολή του χρόνου όχι για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου που πασχίζουν σήμερα οι φυσικοί που ασχολούνται με τη θεωρία της σχετικότητας και τη φυσική των υψηλών ενεργειών να πραγματοποιήσουν, αλλά πάνω από μια ώρα»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here