ΝΔ για φωτιές: Ο Τόσκας είναι αποσταθεροποιητικός παράγοντας-Ανίκανη η κυβέρνηση

Μικροπολιτικό καβγά, εκμεταλλευόμενη τις πολλές πυρκαγιές που ξέσπασαν στη χώρα, στήνει η ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, για τις καταστροφές. Μην έχοντας ουσιαστικά άλλο πεδίο αντιπαράθεσης αλλά και προφανή σκοπό να αντλήσει πολιτικά οφέλη από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές, η ΝΔ, καταλογίζει ανικανότητα στην κυβέρνηση.

«Ολόκληρες περιοχές της χώρας έχουν γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια. Η ανικανότητα της κυβέρνησης και προσωπικά του κατ’ ευφημισμόν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα έχει τραγικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Τονίζει επίσης ότι αν ο κ. Τόσκας διαθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης εν όψει τριημέρου, οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να ενημερώσει υπεύθυνα τον ελληνικό λαό και τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

«Οτιδήποτε άλλο δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων», συμπληρώνει η Ν.Δ. και καταλήγει:

«Ας αφήσουν επιτέλους τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και ας πράξουν τα αυτονόητα.  Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών».

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΜΠΕ, σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα «βλέπουν» παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες σε όλη τη χώρα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here