ΝΔ: Εκκωφαντική σιωπή Μαξίμου για Καμμένο, σχέδιο Βαρουφάκη-Κιμ

Να επαναφέρει στην επικαιρότητα τα δύο ζητήματα στα οποία έχει επικεντρώσει την παρέμβασή της, επιχειρεί η ΝΔ. Και εγκαλεί τη κυβέρνηση για πανικό και σιωπή στα θέματα του Π. καμμένου και του σχεδίου παράλληλου νομίσματος των βαρουφάκη-Κιμ, του οποίο όπως λέει ήταν γνώστης και ο πρωθυπουργός. 

«Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της. και συνεχίζει.

«Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα. Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο.

Εκτός από τον κ. Τσίπρα γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου;

Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα», καταλήγει η ΝΔ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here