ΝΔ: Η χώρα χρειάζεται σοβαρό πρωθυπουργό, όχι ηθοποιό σε κακοστημένες παραστάσεις

«Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως έναν σοβαρό και υπεύθυνο Πρωθυπουργό. Όχι έναν ηθοποιό σε κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις πάνω από τα καμένα, χρησιμοποιώντας με απαράδεκτα προκλητικό τρόπο ως σκηνικό τους πυροσβέστες που μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα καμμένα της Αττικής και την επίθεση κυβερνητικών κύκλων κατά του κ. Μητσοτάκη.

Όπως σημείωσε η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της, «η απάντηση στη χυδαιότητα της κυβέρνησης είναι οι έξι προτάσεις του προέδρου της ΝΔ για μια νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών».

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού συνέστησε στον κ. Μητσοτάκη «καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του», με αφορμή τα περί ολιγωρίας στο ζήτημα των πυρκαγιών, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων».

Το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας αφού επιθεώρησε τις καμένες εκτάσεις χαρακτήρισε απόλυτα ελεγχόμενη την κατάσταση στην Ανατολική Αττική. Ακόμη, είπε ότι «η καταστροφή είναι σε έκταση περιορισμένη, γύρω στα 15.000 στρέμματα περίπου, ενώ η αντίστοιχη πυρκαγιά στην περιοχή το 2009 έκαψε 150.000 στρέματα». «Αποφύγαμε τα χειρότερα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τώρα πρέπει να συζητηθούν τα μέτρα αποκατάστασης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here