ΝΔ: Απειλεί ανοικτά βουλευτές να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση-Επικαλείται την «ευθύνη απέναντι στην Ιστορία»!

 

Η στάση της ΝΔ μετά την ανακοίνωση της διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης, επιβεβαιώνει ότι συμμετέχει σε επιχείρηση εκφοβισμού και απειλών κατά βουλευτών, προκειμένου να μην δώσουν την εμπιστοσύνη ους προς την κυβέρνηση.

Ηδη έχει αναρτήσει κάρτες στα social media, όπου αναφέρει πως όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία!

Υπενθυμίζεται ότι χθες αποκαλύφθηκε ότι στελέχη της ΝΔ, καλούν μέλη τους να τηλεφωνούν και να στέλνουν εκβιαστικά μηνύματα στους βουλευτές των ΑΝΛ και όχι μόνο, που έχουν δηλώσει ότι θ ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

«Μετά τις απειλές σε βουλευτές για τη Συμφωνία Πρεσπών, η ΝΔ μιλά για «ευθύνη απέναντι στην Ιστορία».Η παράταξη που συνέβαλλε καθοριστικά στη οικονομική χρεοκοπία και υιοθετεί αυτή την τυχοδιωκτική στάση στο Μακεδονικό σε αντιδιαστολή με όσα έλεγε στο παρελθόν, μιλά για «ευθύνες».

Ετσι σχολιάζει ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, τις κάρτες που αναρτά ήδη η ΝΔ σε μια προσπάθεια να εκβιάσει πολιτικά την ψήφο των βουλευτών, στην επικείμενη ψηφοφορία για ψήφο εμπιστσύνης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here